header

Beste iaidoka’s


Onze 3de Kuroyamastage zit er weer op. Deze keer we met maar liefst 16 leden.

Nadat ik de verwelkoming had gedaan werden er 2 teams gevormd om ons berucht kuroyama balspel te spelen.
Ik moet wel zeggen dat ik aangenaam verrast was door de verbetenheid van onze 2 teamkapiteins om elkaar te lijf te gaan en hun "shogun" beschermde met ware doodsverachting.

Maar ja er kan maar één winnen en nadat de verschillende ego’s genezen waren. Zijn we met volle overgave begonnen aan de seitei. Er zal nog veel bijgeschaafd moeten worden.

Om 12:30 uur kregen we allemaal onze spaghetti en een drankje en natuurlijk de nodige traktaties van sommige leden.

Om 14:00 uur begon het 2de deel van onze stage.
Hier had ik een verrassing in petto voor onze nieuwelingen, namelijk de seitei verkeerd, dus dit wil zeggen zittend staand uitvoeren en staand zittend uitvoeren.
NIET gemakkelijk maar het lukte aardig. De anderen kregen een voorproefje van Koryu namelijk de Omori. Ze zullen het geweten hebben want ze vielen als vliegen.

Om 16:00 uur was het einde in zicht. Iedereen was tevreden en kijken reeds uit naar volgend jaar of misschien toch nog eentje dit jaar?

Een kleine groep is nog mee geweest naar de nieuwjaarreceptie van de gemeente maar dit is een ander verhaal.

Uw sensei

Sensei Jos C.

imgimgimg
imgimgimg
imgimgimg
imgimgimg
imgimgimg
imgimgimg
imgimgimg
imgimgimg
imgimgimg
imgimg

U heeft gelimiteerde rechten om deze foto's persoonlijk te bekijken met uw internet browser. In geen enkel geval mogen deze foto's gereproduceerd, gekopiëerd, gepubliceerd, verspreid, of in iedere mogelijke vorm bewerkt worden zonder de schriftelijke toestemming van de webmaster. Het is verboden deze foto's te gebruiken voor commerciële doeleinden. Alle rechten zijn gereserveerd.

Terug naar top
header
header
Agenda
Evenementen
Foto gallery
Nieuws archief
Online artikels
Site map