header

Op zaterdag 30 april zijn we met de club gaan bowlen. We kwamen samen om half 7 aan de Champion bowling te Zonhoven. Ik die dacht goed op tijd te zijn zag tot mijn verbazing bij het binnenkomen, dat men al vrolijk aan het bowlen was en dat de sfeer er al goed in zat.

Eens fatsoenlijk binnen begon voor mij ook het spel. Ingedeeld in een groep met Filippe, Sofie en Kathleen gingen we van start. Maar ik had niet veel tijd nodig om te concluderen dat bowlen inderdaad geen van mijn talenten is.

De baan langs ons, onveilig gemaakt door Jos, Gerda, John en Patrik, was van een heel ander kaliber. Zij bowlde alsof hun leven er van afhing, met zeer mooie resultaten als gevolg.

De baan daarlangs waar Maarten, Michael en Olivier bezig waren was voor mij moeilijk te volgen. Na 2 spelletjes kwamen Luciano met vrouw en kroost ook binnen en ook Yves was van de partij.

Yves sloot zich bij ons aan, en dit krikte bij ons de competitie al een pak op. Na nog twee spelletjes ,enkele gekke poses en veel gelach kwam dit event tot een geweldig einde.

Jelle V.

imgimgimg
imgimgimg
imgimgimg
imgimgimg
imgimgimg
imgimgimg
imgimgimg
imgimgimg
imgimgimg

U heeft gelimiteerde rechten om deze foto's persoonlijk te bekijken met uw internet browser. In geen enkel geval mogen deze foto's gereproduceerd, gekopiëerd, gepubliceerd, verspreid, of in iedere mogelijke vorm bewerkt worden zonder de schriftelijke toestemming van de webmaster. Het is verboden deze foto's te gebruiken voor commerciële doeleinden. Alle rechten zijn gereserveerd.

Terug naar top
header
header
Agenda
Evenementen
Foto gallery
Nieuws archief
Online artikels
Site map