header

27 Juni 2010 de afsluiting van het seizoen startte met een laatste regionale training in Ternat. Na deze vermoeiende training, wat voornamelijk door het mooie weer kwam (30°C), keerden we richting Limburg om van start te gaan met de jaarlijkse Kuroyama BBQ.

Deze BBQ was net zoals de voorgaande geleverd door onze sponsor Traiteur Willems en was heerlijk bereid door meester chef-kok Olivier.
Die voor zijn uitstekende prestaties verdient in het zwembad belande.
Om onze sponsor te bedanken hebben we ze letterlijk en figuurlijk in de bloemetjes gezet.

Op deze dag streden ook Duitsland - Engeland voor een plekje in de 8ste finales.
Deze strijd was een spektakel en werd uiteindelijk met een verdiende score gewonnen door Duitsland, wat voor sommige een kleine teleurstelling was, maar voor andere een uitstekend begin van de BBQ.
Voetbal terzijde gelaten, feestende de leden zich te pletter wat duidelijk merkbaar is op de foto's.
We werden zelfs verrast door de 3 acteurs voor de opvolger van Brokeback Mountain.

Het overheerlijke nagerecht werd voorzien door ons onofficieel lid, Jenny, die voor de gelegenheid een nieuw soort tiramisu had gemaakt.
Ook deze viel in de smaak, net zoals haar andere recepten voor tiramisu.

Van drank konden we niet klagen want dat was er in overvloed, met zelfs een extra bak blonde Leffe. Deze hadden we te danken aan Dimitry, hij zal nooit vergeten: "zwaardvis is geen tonijn" en "Wie tegen de Kamidana gooit betaald ne bak bier".

In de vroege uurtjes werd de BBQ uiteindelijk beëindigd samen met het training seizoen.

~ Webmaster ~

imgimgimg
imgimgimg
imgimgimg
imgimg

U heeft gelimiteerde rechten om deze foto's persoonlijk te bekijken met uw internet browser. In geen enkel geval mogen deze foto's gereproduceerd, gekopiëerd, gepubliceerd, verspreid, of in iedere mogelijke vorm bewerkt worden zonder de schriftelijke toestemming van de webmaster. Het is verboden deze foto's te gebruiken voor commerciële doeleinden. Alle rechten zijn gereserveerd.

Terug naar top
header
header
Agenda
Evenementen
Foto gallery
Nieuws archief
Online artikels
Site map